Használtautó

+36 30 207 6362 | info@best-gep.hu | Használtautó
BEMUTATKOZÁS

Cégünk elsősorban új Yanmar kotró és rakodó gépek, kanalak, rámpák, törőfejek és egyéb adapterek forgalmazásával foglalkozik. Valamint új és használt Bobcat kotró és rakodó gépek forgalmazásával és beszerzésével, megbízásos formában, széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén keresztül. Beszállítóink árajánlatai közül a legkedvezőbbet választjuk ki Önnek, így biztosítva a legnagyobb pénzügyi megtakarítást.

Igyekszünk felmérni Ügyfeleink igényeit, majd ezt követően a számukra leginkább megfelelő gépet ajánlani.  Bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait a lehető legteljesebb módon, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével.

Cégünk a beszerezést teljes körű ügyintézéssel bonyolítja, maximálisan az Ön igényeihez igazodva. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, majd a Best Kft. kedvező ajánlatának elfogadása után egy megbízási szerződés keretein belül cégünk telephelyére szállítva, munkára kész állapotban adja át az Ön által választott gépet.